Saturday, June 30, 2012

HOME FLIGHT SIMULATOR COCKPIT

Assalamualaikum,

Sebelum aku sembang panjang - panjang, tgk lah beberapa video yang aku upload ni ....





.... dan nak tgk banyak lagi, boleh cari kat youtube ... "HOME FLIGHT SIMULATOR COCKPIT"

bestkan tgk depa ni main flight simulator. Macam real .. tapi kita di Malaysia still main menggunakan PC.

Aku ada bertanyakan kat beberapa "supplier" dari negara belah Euro sana... depa ada buat benda ni. Tgk website ni http://www.jetmax.ca/ harga baru USD 7000, kalau convert RM lebih kurang RM23,000.00 tapi depa punya product separuh jer .. tak macam video video diatas.

Untuk geng semua, sapa sapa dah beli, kongsilah yer .... mana le tau ada yang dah beli .. boleh kau pinjam lepas gian main .... he he he

oklah .. short je kali ni .... tak ada idea

2 comments:

  1. assalam....
    aku pun minat memang dari kecik lg....
    ingat memang nak tangkap satu.... tp kalau full tak da yg murah sikit ker.....

    ReplyDelete
  2. kat Malaysia ni mne tmpat ad jual ek......

    ReplyDelete